Header Ads

Product Review: Resepi Ibunda Sesuai Di Bawa MengembaraPasti ramai kaki-kaki travel yang akan merindui masakan ibunda apabila berada di negara asing. Sehari dua tak rasa lagi sengsara untuk makan mengikut selera Malaysia, masuk hari ketiga dan seterusnya, pasti perut dan tekak anda akan termimpi-mimpi makanan di Malaysia.

Dah namanya pun negara orang, hanya mampu mimpi sahajalah makanan ibunda kita. Ye dok? Tapi, dengan adanya 5 Makanan Tekak Malaysia yang sesuai dibawa mengembara ini pasti akan mengubat rasa rindu masakan ibunda. Apa 5 makanan itu? Meh la usha..

Produk makanan tekak Malaysia yang diusahakan oleh seorang usahawan wanita bernama Camelia Ashikin pasti akan membuka selera asia anda yang berada di negara asing. Sesedap nama pengusaha produk ini, 5 makan ini pasti menjadi teman baik anda apabila mengembara. Antara 5 makanan yang ada ialah pucuk ubi goreng crispy, daging dendeng balado, sambal bilis tempoyak goreng, sambal hitam bilis belimbing, dan ikan kering berlada.


Istimewanya produk ini adalah dari segi cara pemprosesannya yang tiada apa-apa bahan campuran lain untuk mengekalkan kualiti produkdan hanya 100% menggunakan cara memasak yang biasa digunakan oleh ibu-ibu bagi memastikan hasil produk ini tahan lama.

Cara produk ini di bungkus juga sesuai dan selamat untuk diletakkan di dalam bagasi anda. Untuk membuat tempahan anda boleh menghubungi 018-6660878 atau boleh juga jenguk ke laman sosial Facebook: cameliaashikin.Info:
•             Pucuk Ubi Goreng Crispy RM10 (100gram)
•             Daging Dendeng Crispy Balado RM17 (150gram)
•             Sambal Bilis Tempoyak Goreng RM12 (120gram)
•             Sambal Hitam Bilis Belimbing RM12 (120gram)
•             Ikan Kering Berlada RM12 (120gram)
Theme images by Jason Morrow. Powered by Blogger.